Terug

Over Luxury Skin Academy

Luxury Skin Academy is dé bestemming voor wie streeft naar schoonheid en expertise in huidverzorging. Onze uitgebreide cursussen, geleid door toonaangevende schoonheidsspecialisten, bieden diepgaande kennis, van basisprincipes tot geavanceerde technieken.

Met een focus op personalisatie en duurzaamheid leert Luxury Skin Academy niet alleen de nieuwste trends, maar benadrukt ook ethische praktijken. Onze luxe faciliteiten en samenwerkingen met topmerken in de industrie maken de leerervaring compleet.

Wat ons onderscheidt, is onze specialisatie in acne, evenals onze cursussen over microneedling en chemische peeling met diepgaande leerstof. Bovendien verstrekken wij erkende diploma's, waardoor onze afgestudeerden niet alleen uitblinken in kennis maar ook in professionele erkenning. Of je nu een professional bent die vaardigheden wil perfectioneren of een enthousiasteling die huidverzorging serieus neemt, Luxury Skin Academy staat voor excellentie. Hier ontmoeten schoonheid en kennis elkaar voor tijdloze resultaten.

Nazanin Nouri, Directeur

Maak kennis met je docent